Dzisiaj jest 25 lis 2017, 5:46

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]




Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: czyli ze co?
PostZamieszczono: 04 sty 2006, 21:33 
Offline
duża srebrna
Awatar użytkownika

Rejestracja: 26 paź 2005, 15:03
Posty: 585
Lokalizacja: Bydzia
adminie!

dokończ, bo mi tylko takie cos sie ukazalo

"Rozmiar emblematu musi być większy niż 0 kB i mniejszy niż"

czyli, ze co?? :/

Chcialam wstawic nowego awatara, a rozmiar ma 114x152, czyli chyba w normie???

Bede wdzieczna za wytlumaczenie, bo ja biegla w te klocki nie jestem. :rotfl:

pozdr

M


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
PostZamieszczono: 04 sty 2006, 21:39 
Offline
Gomar
Awatar użytkownika

Rejestracja: 06 paź 2005, 15:02
Posty: 3417
Lokalizacja: Augustów
Jest jakiś błąd w kodzie, nie wkleja wielkości awatara. Ma być mniejszy niż 200x200 px i mieć mniej niż 30 kb. Pewnie za dużo "waży"


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
PostZamieszczono: 04 sty 2006, 21:55 
Offline
duża srebrna
Awatar użytkownika

Rejestracja: 26 paź 2005, 15:03
Posty: 585
Lokalizacja: Bydzia
kilka kolejnych kwestii:

zmiejszylam rozdzielczosc az za bardzo i zapisalam zmiany. Jesli probuje je powiekszycz to wychodzi obraz 'pozal sie Boze' :zdziwko:

Czy mozna jeszcze odwrocic te zmiany - chodzi mi tu o plik zwykly.

A teraz o samego awatara:
jak moge go powiekszyc do 'normalnych rozmiarow' - aby byl dobrze widoczny i bez zadnych znieksztalcen?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
PostZamieszczono: 04 sty 2006, 22:13 
Offline
za wytrwałość

Rejestracja: 06 paź 2005, 22:19
Posty: 4924
Ale o co chodzi. Przecież to normalne zdjęcie jest, nawet rzekłbym ładne :)


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
PostZamieszczono: 04 sty 2006, 22:16 
Offline
duża srebrna
Awatar użytkownika

Rejestracja: 26 paź 2005, 15:03
Posty: 585
Lokalizacja: Bydzia
Zdjecie jest prawie sprzed 6 lat! Ale duzo sie chyba nie zmienilam :hyhy:

CHodzi o to, aby troche wieksze bylo!

Kiedys (czyli przed miesiacem) mowiles mi jak mam to zrobic, ale zgubilam te karke z adresem strony i zapomnilam co mi tlumaczyles

Tak to juz jest jak czlowiek nie zrobi czegos od reki :zalamany: :zalamany:


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
PostZamieszczono: 04 sty 2006, 22:30 
Offline
za wytrwałość

Rejestracja: 06 paź 2005, 22:19
Posty: 4924
Prześlij mi to zdjęcie :) To ja Ci zrobię :)


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group