Posty bez odpowiedzi | Aktywne tematy
Autor |
Wiadomość |
Młody
|
Zamieszczono: 26 lut 2011, 13:35 |
|
 |
III norma za wytrwałość |
 |
Rejestracja: 06 paź 2005, 21:15 Posty: 2080 Lokalizacja: Zewsząd
|
Czas na rybki! Po zimiowej śpiączce (bądź odchorowaniu pewnych akcji  )czas wreszcie pojechać w góry! A Ryby to Ryby - klimat gwarantowany!
Tradycyjnym miejscem dla Ryb jest Bacówka w Jaworzcu w Bieszczadach. Jak dla mnie miejsce z kosmosu. I Bieszczady... Co tu dużo pisać - klasyczna weekendówka (końcotygodniówka?) z mega klimatem.
Dojazd: jak zawsze jest wiele opcji. Transportem zbiorowym można spokojnie dojechać (czy to PKSem z Warszawy czy busem). Oczywiście można też samochodowo i zobaczymy jak to będzie
A może wydłużyć Ryby o piątek?
Zeszłoroczny wątek wyjazdowy i wątek relacyjny.
_________________ Życie jest – panie - ważne w życiu. Póki się je czuje, to jest dobrze. Tyle.
ciągle pamiętamy-->śmietana szatana na twarzy banana
Ot, zdrowie!
|
|
Na górę |
|
 |
Piotrek
|
Zamieszczono: 26 lut 2011, 22:45 |
|
 |
Gomar |
 |
|
Wstępnie się deklaruję
A że w piatek mam tylko 1wyklad, ktory moge spokojnie ominąć, to jestem za opcją 3dniową.
|
|
Na górę |
|
 |
Robert
|
Zamieszczono: 27 lut 2011, 3:17 |
|
 |
I norma za wytrwałość |
 |
Rejestracja: 26 paź 2005, 9:46 Posty: 1081 Lokalizacja: sam już nie wiem...
|
Ja bym się pisał na wersję 3-dniową. Obojętne czy z piątkiem czy poniedziałkiem. Chyba najchętniej autem.
_________________ "Moja ojczyzna jest rozprzestrzeniona, składa się z adresów w różnych krajach (...) tworzą ją setki drzwi, które wiem, jak otworzyć, autobusy, których numery pamiętam, ulice, przystanki, budki z gazetami, twarze, głosy" (R. Kapuściński, Lapidarium)
|
|
Na górę |
|
 |
Dawid
|
Zamieszczono: 27 lut 2011, 15:51 |
|
 |
mała brązowa |
 |
Rejestracja: 28 paź 2009, 15:28 Posty: 72 Lokalizacja: St Gallen
|
RYBY
Toż to taki wyjazd, że nawet specjalnie zachęcać nie trzeba!
Już teraz proszę o włączenie mnie w plany opcji 3 dniowej. Chętnie się do jakiegoś auta dosiądę...
Tylko mi już nie jest obojętne i pasuje mi tylko wersja z piątkiem, nie poniedziałkiem.
|
|
Na górę |
|
 |
Młody
|
Zamieszczono: 27 lut 2011, 19:32 |
|
 |
 |
|
Już mam ideę na jeden dzień z Riabą Skałą...
_________________ Życie jest – panie - ważne w życiu. Póki się je czuje, to jest dobrze. Tyle.
Ot, zdrowie!
|
|
Na górę |
|
 |
Jasiek
|
Zamieszczono: 28 lut 2011, 9:34 |
|
 |
duża srebrna |
|
Schodząc czarnym do Jaworca uważajcie na płot pod prądem wzdłuż szlaku!
|
|
Na górę |
|
 |
Gandiusha
|
Zamieszczono: 28 lut 2011, 21:38 |
|
 |
duża złota |
 |
|
Robert pisze: Chyba najchętniej autem.
Jeśli będziesz takowym dysponował to ja (my) chętnie :)
Też piszę się na piątek! Powrót najlepiej w niedzielę w nocy.
|
|
Na górę |
|
 |
Robert
|
Zamieszczono: 01 mar 2011, 0:50 |
|
 |
I norma za wytrwałość |
 |
|
Hm..., w zasadzie mógłbym wołać w stylu "no to jedziemy" albo "w dechę", ale rozsądek tudzież doświadczenie każą mi najpierw w tej sprawie zagadnąć kierownicze organy zakładu pracy, z którym wiąże mnie stosunek pracy...
_________________ "Moja ojczyzna jest rozprzestrzeniona, składa się z adresów w różnych krajach (...) tworzą ją setki drzwi, które wiem, jak otworzyć, autobusy, których numery pamiętam, ulice, przystanki, budki z gazetami, twarze, głosy" (R. Kapuściński, Lapidarium)
|
|
Na górę |
|
 |
Gandiusha
|
Zamieszczono: 01 mar 2011, 15:18 |
|
 |
duża złota |
 |
|
Robert pisze: Hm..., w zasadzie mógłbym wołać w stylu "no to jedziemy" albo "w dechę", ale rozsądek tudzież doświadczenie każą mi najpierw w tej sprawie zagadnąć kierownicze organy zakładu pracy, z którym wiąże mnie stosunek pracy...
Trzymamy kciuki za udane negocjacje i czekamy z niecierpliwością na wynik :D
|
|
Na górę |
|
 |
Młody
|
Zamieszczono: 02 mar 2011, 22:57 |
|
 |
 |
|
To ja bym widział to na dwa myki:
1. Nocleg u Tośki. Mega klimatyczny nocleg na odludziu u bardzo przyjaznego małżeństwa. Wtedy bym proponował część na północ od Wetlińskiej czyli rejon Dwerniko-Zatwarniczański.
2. Nocleg w Mucznem (mniej klimatyczny). Za to przejść na zakola Sanu (torfowiska), odwiedzić klimatyczne zakątki nad Sanem i na Grandysową Czubę z pięknym widokiem na Berdo i Tarnicę.
Oczywiście w sobotę dotrzeć do Jaworzca i wtedy w niedzielę zrobić wspomnianą opcję Rybiej.
Co Wy na to? Robert jak tam boss?
Ot, zdrowie!
|
|
Na górę |
|
 |
Robert
|
Zamieszczono: 03 mar 2011, 1:05 |
|
 |
I norma za wytrwałość |
 |
|
Urlop mam, tak więc jadę! Opcje sobie jeszcze na spokojnie obejrzę z mapą, acz w miarę możliwiości dobrze by trasa pozwalała auto w piątek porzucić gdzieś rano, za to w niedzielę po południu go odnaleźć.
W Krywem od dawna marzyłem zanocować, tyle, że byłem tam w ostatnich latach z 3 razy i mi trochę ciśnienie spadło. Z kolei z Mucznego chyba będzie trudno dojść przez sobotę do Jaworzca - nie wiem ile jest śniegu - a dobrze by było nie podjeżdżać...
Ot, pączki pojedzą, pogadają 
|
|
Na górę |
|
 |
Domi
|
Zamieszczono: 06 mar 2011, 14:20 |
|
 |
duża złota |
 |
Rejestracja: 15 gru 2005, 0:57 Posty: 986 Lokalizacja: Bydgoszcz
|
Hm, a ktoś się pisze na wersję krótką (sob-niedz)...??
|
|
Na górę |
|
 |
Mona
|
Zamieszczono: 06 mar 2011, 14:47 |
|
 |
popularna |
|
ja 
|
|
Na górę |
|
 |
biemdablju
|
Zamieszczono: 06 mar 2011, 15:38 |
|
 |
mała srebrna |
 |
Rejestracja: 14 wrz 2010, 11:38 Posty: 199 Lokalizacja: z planety Ziemia
|
i ja 
_________________ "Lepiej milczeć i wyglądać jak idiota, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. .."
Mark Twain
|
|
Na górę |
|
 |
TDudz
|
Zamieszczono: 06 mar 2011, 16:50 |
|
 |
duża brązowa |